ЗСУ просунулися поблизу Бахмута, — ISW

Українські військові просунулися поблизу Бахмута й продовжували позиційні бої з російськими військами 28 грудня.

Українські війська незначно просунулися вперед поблизу Бахмута, ймовірно, протягом минулого тижня, і продовжували позиційні бої з російськими військами 28 грудня. Про це повідомляє ISW.

Читайте також: Повідомляється про вибухи у Дніпрі та Запоріжжі

Геолокаційні кадри, опубліковані 20 грудня, вказують на те, що українські сили незначно просунулися на південний схід від Кліщіївки (південний захід від Бахмута).

Російські мілблогери стверджують, що російські сили просунулися на північ і схід від Богданівки (північний захід від Бахмута) і в бік Іванівського (захід від Бахмута).

“Російські війська нещодавно здійснили незначне просування на північний захід від Авдіївки і продовжили позиційні бої з українськими силами 28 грудня”, — йдеться у повідомленні. 

Геолокаційні кадри, опубліковані 28 грудня, вказують на те, що російські війська незначно просунулися в районі Авдіївського коксохімічного заводу на північний захід від Авдіївки.

Читайте також: Війська РФ атакували Конотоп, повідомляється про поранених

Російські мілблогери стверджують, що російські війська просунулися до 800 метрів від Сіверного (на південний захід від Авдіївки), поблизу Очеретиного вздовж залізничної лінії (на північний захід від Авдіївки), а також у промзоні (на південний схід від Авдіївки). 

Російські та українські джерела повідомляють, що позиційні бої тривають на північний захід від Авдіївки на схід від Новобахмутівки та біля Степового, а також на південь від Авдіївки біля Первомайського, Невельського та Сіверського. 

Нагадаємо, 850 солдатів за добу: Генштаб оновив дані щодо втрат РФ. Загалом з початку повномасштабного вторгнення в Україну ворожа армія втратила щонайменше 357 520 солдатів.