У Туреччині сталася масштабна ДТП: серед постраждалих є українки

Зранку 28 грудня у Туреччині сталася масштабна аварія за участі 7 транспортних засобів. Внаслідок ДТП загинуло 10 людей, травмовано 59.

Зранку, 28 грудня біля Стамбула, що у Туреччині сталася масштабна аварія за участі 7 транспортних засобів. Внаслідок ДТП загинуло 10 людей, травмовано 59. Також відомо, що серед постраждалих внаслідок масштабного ДТП біля Стамбула є дві громадянки України. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, передає “Європейська правда” та CNN Türk.

Читайте також: Кримські партизани показали окопи окупантів

«10 людей загинули на місці і 59 людей отримали поранення, 8 з них серйозні, в результаті ланцюгової аварії, що сталася о 04.36 сьогодні вранці на автомагістралі Сакарья Північне Мармурове шосе Текелер Мевкьой. Постраждалі були доставлені до лікарень 30 машинами швидкої допомоги. Ми бажаємо милості Аллаха нашим громадянам, які втратили життя, і співчуваємо їхнім рідним і близьким. Робиться все необхідне для одужання постраждалих», — заявив міністр охорони здоров’я Туреччини Фахреттін Кока.

Повідомляється, що у регіоні був густий туман й 7 транспортних засобів, включаючи 3 автобуси та вантажівку, потрапили в ланцюгову аварію.

Внаслідок аварії також постраждали дві українки, наразі їхньому здоров’ю нічого не зашкоджує.

Читайте також: Обстріл Харківської області: поранено трьох жінок

«Внаслідок ДТП в турецькій провінції Сакарія постраждали двоє українок. Загроз їхньому життю немає. Постраждалі отримали необхідну медичну допомогу», – розповів Олег Ніколенко.

Речник повідомив, що постраждалі отримують консульську допомогу від генконсульства України у Стамбулі. 

Нагадаємо, будували укриття з порушенням норм: у дитсадку Києва просіла частина стіни. У Києві після будівництва укриття в одному з садочків просіла частина стіни. Слідчі районного управління поліції будуть з’ясовувати остаточні причини.