Президент відреагував на знищення «Новочеркаська»

Під час засідання Ставки президент подякував Повітряним силам «за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще однією посудиною».

Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це повідомляє прес-служба президента.

Читайте також: Електронні повістки та зниження призовного віку: що пропонує законопроект про мобілізацію

«Провів засідання Ставки. Багато деталей, переважно щодо планування наступного року та забезпечення наших Сил оборони та безпеки. Доповіді Мінстратегпрому, Міноборони, погодження від Генерального штабу. Розподіл замовлень, збільшення кількості виробників. Зараз уже сотні компаній задіяні у ключових виробництвах, і я вдячний кожному підприємству, яке забезпечує потрібний результат для наших воїнів. 2024 рік має стати часом суттєвого зростання внутрішнього оборонного виробництва. Контрактування та бюджет забезпечуємо», — повідомив Зеленський.

Він також повідомив, що особлива увага приділялася виробництву всіх видів потрібних дронів, зокрема FPV і боєприпасів до них.

«Як і завжди були доповіді Головкому та командуючих напрямків щодо ситуації на фронті: конкретні позиції, конкретні потреби. Вдячний нашим Повітряним силам за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще одним посудом. Не буде окупантам жодного спокійного місця в Україні», — зазначив президент.

Раніше Генштаб оновив втрати ворога за минулу добу.