Уламки «шахедів» пошкодили інфраструктуру в Одесі та двох областях

Сили оборони Півдня та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомили про наслідки нічної атаки РФ.

Внаслідок падіння уламків збитих дронів РФ зафіксовано пошкодження припортової інфраструктури в Одесі, кількох приміщень у Роздільнянському районі Одеської області, складів у Херсонській області та кількох приміщень у Дніпропетровській області. Про це повідомляють Сили оборони Півдня та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Уламками збитого БпЛА викликано пошкодження технічних приміщень у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття пошкоджено недіючу адмінбудівлю та складське приміщення законсервованого об’єкту, пожежу оперативно ліквідовано», — зазначили в Силах оборони.

У свою чергу в Бериславському районі (Херсонська область) пошкоджено складські приміщення, там спалахнула пожежа, яка вже ліквідована. Обійшлося без постраждалих.

Сергій Лисак також повідомив, що у Павлоградському районі уламки ворожого дрона пошкодили господарське приміщення та навантажувач зерна. А у Дніпровському районі залишки дрону РФ впали на територію непрацюючого підприємства. Зайнялася одноповерхова будівля. Рятувальники загасили пожежу.

Раніше Україна створила броньовані морські дрони.