У Польщі в аварію потрапив український мікроавтобус: є загиблий та поранені

У Польщі мікроавтобус з українською реєстрацією потрапив у ДТП. Внаслідок цього 8 людей поранено, 1 людина загинула.

Неподалік міста Белжець Люблінського воєводства, приблизно за 30 км від кордону з Україною, в аварію потрапив мікроавтобус з українською реєстрацією. Внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім осіб отримали поранення. Про це повідомила речниця поліції міста Томашув Любельський Малгожата Павловська Укрінформу.

Читайте також: На Київщині через атаку “Шахедів” сталася масштабна пожежа

“Мікроавтобусом їхали дев’ять осіб, усі громадяни України. Одна особа загинула, усіх інших перевезено до лікарні”, — повідомила Павловська.

ДТП сталася o 06:27 в населеному пункті Белжець на автодорозі №17. Відомо, що водій мікроавтобусу, який їхав у напрямку кордону, не встиг вчасно загальмувати й зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі у черзі до польсько-українського кордону у пункті пропуску “Гребенне-Рава Руська”.

Наразі дорога на місці аварії перекрита. Поліція визначила об’їзні шляхи для легкових автомобілів через села Шаленик та Затилля-Осада. Водночас для вантажівок, які прямують до пункту пропуску Гребенне-Рава-Руська, організовано об’їзд з Підкарпатського воєводства через село Сєдліска.

Читайте також: Армія РФ просунулись біля Бахмута, а ЗСУ контратакували поблизу Авдіївки, — ISW

Нагадаємо, у Польщі з рейок зійшов вантажний потяг: в “Укрзалізниці” попередили про затримку рейсів. В “Укрзалізниці” повідомили пасажирів про затримку двох рейсів через сходження з рейок вантажного потягу у Польщі.