Путін доручив ставити росіян на облік у військкомат без особистої явки

Президент Росії доручив Міністерству оборони та Міністерству цифрового розвитку РФ забезпечити постановку росіян на військовий облік без особистої явки.

Президент Росії Володимир Путін доручив Міністерству оборони та Міністерству цифрового розвитку РФ забезпечити постановку росіян на військовий облік без особистої явки у військкомат і почати застосовувати єдиний реєстр військовозобов’язаних для розсилки електронних повісток з осіннього призову 2024 року. Про це йдеться у переліку доручень з питань призову громадян на військову службу.

Читайте також: Снайпери ССО показали знищення ворожих розвідників на Куп’янському напрямку

Відповідальним за запуск реєстру Путін призначив міністра оборони Сергія Шойгу, а за розсилку електронних повісток — Шойгу і главу Мінцифри Максута Шадаєва.

Міністерствам було доручено з урахуванням раніше даних доручень організувати роботу щодо забезпечення громадян на військовий облік (зняття з військового обліку) без особистої явки у військовий комісаріат.

Читайте також: Армія РФ зранку вдарила по Нікополю: загинуло двоє жінок

Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що Росія не збирається відмовлятися від цілей війни в Україні. Володимир Путін заявив, що Росія не відмовиться від цілей війни в Україні.