Російська ППО збила свій штурмовик Су-25

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що не українська ППО збила російський літак — росіяни «постаралися» самі.

У соцмережах поширюють інформацію про те, що росіяни збили власний літак Су-25. Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив інформацію, наголосивши на непричетності української ППО до знищення російського штурмовика.

«Вечного полета, брат» — так пишуть у російських пабліках! Приєднуюсь! Можу впевнено сказати, що не українська ППО збила російський штурмовик Су-25! Це чіткі та злагоджені дії російських зенітників, за що їм велике спасибі від усього українського народу! Так тримати! Одним окупантом менше, і на один крок ближче до нашої перемоги! Мінус один Су-25 окупантів. Далі буде…» — написав Олещук у своєму ТГ-каналі.

Раніше повідомлялося, що на початку жовтня росіяни збили свій літак під Маріуполем.

А у вересні російська ППО «успішно» відпрацювала у районі тимчасово окупованого Токмака на Запоріжжі: загарбники збили власний Су-35. 

Повідомлялося також, що ППО росіян збила свій винищувач у Криму.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp