Президент вшанував пам’ять полеглих воїнів у Львові

Президент і керівництво Офісу глави держави поклали квіти до могил героїв, похованих на Марсовому полі Личаківського кладовища.

Президент Володимир Зеленський приїхав до Львова у рамках робочої поїздки. У цьому місті він згадав захисників України, які загинули під час російсько-української війни, як повідомляє прес-служба президента.

Читайте також: У Румунії упав “Шахед”: МЗС викликало посла Росії

«Президент і керівництво Офісу глави держави поклали квіти до могил героїв, похованих на Марсовому полі Личаківського кладовища. Це солдати й сержанти, які загинули в боях із російськими окупантами навесні 2022 року та на початку 2023-го», – йдеться у повідомленні.

Також Зеленський провів розмову з матір’ю лейтенанта Павла Щербини, командира окремого гранатометного взводу, який брав участь у визволенні Херсона і потім у битвах на бахмутському напрямку. Лейтенант загинув 15 грудня 2022 року.

Личаківське військове кладовище є зоною військових поховань у Львові. Починаючи з квітня 2022 року, у його центральній частині здійснюється поховання тих, хто загинув під час російсько-української війни.

Раніше Зеленський розповів, про що говорив з Орбаном.