ЗСУ вночі збили 10 ворожих БПЛА та 10 балістичних ракет

У Повітряних Силах повідомили про російську атаку із застосуванням безпілотників Shahed із району Балаклави (тимчасово окупований Крим).

У ніч із 12 на 13 грудня Повітряні Сили ЗСУ відобразили 10 ворожих безпілотних літальних апаратів (БПЛА) та успішно перехопили 10 балістичних ракет, повідомляє прес-служба Повітряних Сил.

Читайте також: ГУР атакувало податкову службу Росії

Згідно з опублікованими даними, росіяни здійснили атаку з використанням безпілотників типу Shahed з району Балаклави в тимчасово окупованому Криму.

«Зафіксовано пуски 10 ударних БпЛА Shahed-136/131. Усі десять знищено силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО Сил оборони України. Майже всі ворожі БпЛА збиті на Одещині — у зоні відповідальності повітряного командування Південь: Рівне о 0 03 13 грудня 2023 року противник завдав ракетного удару по столиці України. Усі десять цілей, що летіли у напрямку міста по балістичній траєкторії, збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил. Тип ракет може бути встановлений лише після вивчення уламків відповідними службами», — йдеться у повідомленні.

Раніше Зеленський прибув до Конгресу США.