Прикордонники показали, як укріплюють кордон з Білоруссю

У ДПСУ показали, як продовжують укріплювати українсько-білоруський кордон.

Українські прикордонники продовжують укріплювати українсько-білоруський кордон. Прикордонники облаштовують загородження різних типів, а також використовують спеціалізовану техніку. Про це повідомляють у ДПСУ.

Читайте також: На Одещині затримали ухилянтів в рясах, яких за $12 тисяч покатали на човні біля кордону

“Попри зміну погодних умов на українсько-білоруському кордоні підрозділи ДПСУ продовжують облаштовувати загородження: залізобетонні, металево-сітчасті та з колючо-ріжучого дроту типу “єгоза”, а на загрозливих напрямках – мінно-вибухові. По всій ділянці копають протитанкові рови та встановлюють протитанкові піраміди”, — йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що прикордонники використовують як відомчу спеціалізовану техніку, так і техніку, отриману від партнерів. 

За словами помічника голови Держприкордонслужби Андрія Демченка, ситуація на кордоні з Білоруссю залишається під повним контролем. Підрозділи розвідки відстежують ситуацію по той бік кордону, оцінюють загрози для своєчасного реагування.

Читайте також: Збій у “Київстар” вплинув на національний роумінг, — Мінцифри

Нагадаємо, Володимир Зеленський назвав чисельність Сухопутних військ. Президент подякував кожному солдату і командиру Сухопутних військах ЗСУ за міць, яку вони дають нашій державі.