ЗСУ провели успішні локальні контратаки біля Авдіївки, — британська розвідка

Українські військові провели спішні локальні контратаки, позбавивши російські війська повного контролю над селом Степове.

Українські підрозділи, ймовірно, провели успішні локальні контратаки, позбавивши російські війська повного контролю над селом Степове. Саме тут Росія намагається здійснити одну з частин руху «кліщами», щоб охопити Авдіївку та її добре захищену промислову зону. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великобританії.

Читайте також: ЗМІ показали нове відео з місця ліквідації Киви

У розвідці повідомляють, що протягом останнього тижня місто Авдіївка Донецької області продовжувало залишатися ареною найінтенсивніших боїв на фронті. 

“Згідно з офіційними українськими даними, в окремі дні близько 40 відсотків усіх бойових зіткнень, ймовірно, відбувалися в цьому невеликому секторі”, — повідомляють у Міноборони. 

Читайте також: Втрати армії Росії перевищили 339 тисяч осіб, — Генштаб

У розвідці додають, що російські наступальні дії, як і раніше, характеризуються переважно атаками піхоти, часто за участю каральних підрозділів «Штурм-З».

Нагадаємо, в ISW повідомляли, що ЗСУ просуваються на лівому березі Дніпра Херсонщини. Українські військові продовжують наступ на лівому березі Дніпра у Херсонській області.