Зеленський виступить на засіданні всіх сенаторів США

Президент України під час свого візиту до Америки виступить на засіданні всіх сенаторів США.

Президент України Володимир Зеленський у ході свого візиту до США виступить на засіданні всіх сенаторів США у вівторок вранці, повідомив помічник керівництва Сенату. Про це повідомляє Bloomberg.

Читайте також: Сили ППО знищили ракету Х-59 у Криворізькому районі

Помічник керівництва Сенату повідомив, що Зеленський особисто виступить на засіданні всіх сенаторів США у вівторок вранці 12 грудня. 

Теми, які обговорюватимуться у Вашингтоні, включатимуть подальшу американсько-українську оборонну співпрацю, зокрема, спільні проекти з виробництва зброї та систем протиповітряної оборони, йдеться у заяві.

Президент України також розраховує зустрітися з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою у Вашингтоні, за словами людини, знайомої з його планами. МВФ відмовився від коментарів. Очікується, що виконавча рада фонду схвалить останню виплату в розмірі близько 900 мільйонів доларів з 15,6 мільярда доларів кредиту для України, узгодженого в березні.

Читайте також: Швеція виділила для України €120 млн допомоги: на що підуть кошти

«Ми використовуємо кожен день, кожну хвилину, щоб дати більше Україні, нашому народу — більше можливостей, більше захисту, більше сили», — сказав Зеленський у своєму щоденному відеозверненні у понеділок.

Раніше повідомляли, що Володимир Зеленський поїде у США й зустрінеться з Байденом. Український лідер фокусуватиметься на забезпеченні єдності США, Європи та світу навколо підтримки України.