Обстріли Харківщини: загорівся магазин, пошкоджено об‘єкт інфраструктури

У селі Царедарівка внаслідок удару керованою авіабомбою зайнявся магазин, а у селі Моначинівка пошкоджено житловий будинок і об‘єкт критичної інфраструктури.

Війська РФ за минулу добу з мінометів і артилерії обстріляли 17 населених пунктів Харківщини, ще чотири селища були атаковані з авіації. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Під обстрілами опинились Гурів Козачок Богодухівського району, Ветеринарне, Гранів Харківського району, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп’янського району та ін.

Авіаударів зазнали Іванівка, Синьківка, Піщане, Подоли Куп’янського району.

Як повідомив Синєгубов, у селі Царедарівка Лозівського району внаслідок удару керованою авіабомбою зайнявся магазин, пошкоджений приватний будинок. Постраждалих немає.

У селі Моначинівка Куп’янського району о 08:40 внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок і об‘єкт критичної інфраструктури. Від газопостачання відключено 37 абонентів, тривають роботи з підключення.

Нагадаємо, армія РФ обстріляла село Подоли у Куп’янському районі на Харківщині. Двоє людей поранено.

Раніше росіяни атакували дронами-камікадзе типу Shahed Чугуїв та Борову. Пошкоджена низка об’єктів, є поранений.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp