Зеленський звільнив Веніславського з посади представника президента у Раді

Президент України підписав указ щодо звільнення Федора Веніславського від виконання обов’язків представника президента у Верховній Раді України.

У четвер, 7 грудня президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Федора Веніславського від виконання обов’язків представника президента у Верховній Раді України. Про це йдеться в указі президента №812.

Читайте також: Вбивство Киви: у ГУР звернулися до інших колаборантів та зрадників

“Увільнити Веніславського Федора Володимировича від виконання обовʼязків Представника Президента України у Верховній Раді України”, — йдеться у повідомленні. 

Для довідки. Федір Володимирович Веніславський — викладач кафедри конституційного права України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Кандидат юридичних наук, доцент. Фахівець у галузі державотворення та прав людини. Очолював Харківську громадську Люстраційну палату.

Читайте також: Затримано зрадника, що помагав окупантам утікати перед звільненням Херсона

З 3 червня 2019 до 12 вересня 2022 був представником президента України Володимира Зеленського у Конституційному Суді України. З 12 вересня 2022, до 7 грудня 2023 був представником президента України у Верховній Раді України.

Нагадаємо, нові правила мобілізації. Що пропонують? В Україні готують законопроект, який передбачає вручення повісток електронною поштою та рекомендованим листом.