Армія РФ влучила у припортову інфраструктуру Подунав’я: загинула людина

Внаслідок нічної атаки БПЛА, армія РФ влучила по припортовій інфраструктурі Подунав’я. Пошкоджено елеватор, вантажівки. Також відомо про загиблого водія.

У ні на 7 грудня армія Росії атакувала Одеську область, цілившись у припортову інфраструктуру Подунав’я. Внаслідок атаки було пошкоджено складське приміщення, елеватор та вантажівки. Водій однієї з фур загинув. Про це повідомляють у Силах оборони півдня, а також голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

Читайте також: У РФ при зльоті загорівся літак

Повідомляється, що окупанти спрямували БпЛА типу «Shahed-131/136» з тимчасово окупованого Криму через лівобережну Херсонщину, намагаючись оминути системи ППО, але на Миколаївщині 3️ дрони-камікадзе були знищені.

“Наступною хвилею ворог атакував Одещину. Спрямувавши дрони по припортовій інфраструктурі Подунав’я, росіяни знов використовували особливості ландшафту та близькість державного кордону”, — йдеться у повідомленні. 

Внаслідок атаки було пошкоджено складське приміщення, елеватор та вантажівки. Водій однієї з фур загинув. На місці сталася пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС.

Читайте також: «Треба давати здачу»: Царьов занервував після ліквідації Ківи

На цьому напрямку сили протиповітряної оборони знищили 1️1️ БпЛА «Shahed-131 /136». 

Нагадаємо, під ударом було дві області: українська ППО вночі збила 15 з 18 “Шахедів”. Вночі Росія атакувала Україну 18-ма дронами-камікадзе. Внаслідок бойової роботи сили ППО знищили 15 ударних БПЛА.