Безкарність Путіна у війні відкриє скриньку Пандори агресії в усьому світі, — Блінкен

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що безкарність Володимира Путіна у війні проти України відкриє скриньку Пандори агресії в усьому світі.

Припинення підтримки України призведе до того, що російський президент Володимир Путін буде продовжувати діяти безкарно. Таким чином, це відкриє скриньку Пандори з агресією в усьому світі. Про це заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен під час заходу Коаліції глобального лідерства США, повідомляє пресслужба Державного департаменту.

Читайте також: Російський десантник зняв власну смерть

“Ми повинні забезпечити, щоб Росія продовжувала зазнавати поразки у своїй агресії проти України. Якщо ми цього не зробимо — якщо ми цього не зробимо — ми знаємо, що якщо Путіну буде дозволено продовжувати безкарно діяти, це відкриє скриньку Пандори агресії в усьому світі”, — заявив Блінкен. 

За його словами, інші потенційні агресори будуть дивитися, вони будуть вчитися, вони будуть слухати, вони будуть робити висновки з цього.  

Читайте також: Блокада кордону: українські водії з волонтерами проведуть мирну акцію біля Сейму

Нагадаємо, “просування ЗСУ на фронті залежить від США”: Стефанчук на зустрічі з Джонсоном. Голова Верховної Ради України сказав спікерові Палати представників Конгресу США, що просування ЗСУ залежить від допомоги США.