Путін зібрався в ОАЕ та Саудівську Аравію: подробиці

Путін 6 грудня здійснить робочі візити в ОАЕ і Саудівську Аравію.

Президент Росії Володимир Путін 6 грудня здійснить робочі візити в ОАЕ і Саудівську Аравію. Про це повідомив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє російський Інтерфакс.

Читайте також: Стефанчук прибув з візитом до США

«Завтра відбудуться робочі візити президента Путіна в ОАЕ і Саудівську Аравію, все це відбудеться, фактично, за одну добу», — повідомив Пєсков.

Прессекретар повідомив, що на зустрічах обговорюватимуть двосторонні відносини, відбудеться обмін думками з міжнародного порядку денного, а також палестино-ізраїльський конфлікт. 

«Двосторонні відносини, зрозуміло (обговорюватимуться — ред.), обмін думками з міжнародного порядку денного, з регіонального порядку денного — це, звісно, і палестино-ізраїльський конфлікт. Але насамперед ідеться про двосторонні відносини», — додав Пєсков.

Читайте також: У США назвали досягнення контрнаступу ЗСУ

Він додав, що під час спілкування з представниками ОАЕ і Саудівської Аравії відбудеться обговорення скоординованих дій на ринку нафти.

Нагадаємо, у Міноборони РФ заявили про атаку близько 40 безпілотників на Крим. У Міністерстві оборони Росії заявили, що нібито українські безпілотники атакували Крим, а сили ППО РФ знищили та перехопили 41 БПЛА.