Над Україною зафіксували кілька груп ворожих БПЛА

Повітряна тривога оголошена у низці південних, східних та центральних областей. Працює ППО.

Ввечері у неділю, 3 грудня ворог запустив по території України кілька груп ударних безпілотників. Повітряна тривога оголошена у низці південних та центральних областей. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Так, група безпілотників була зафіксована на півдні, а потім і на сході.

«Група Шахедів – на Дніпропетровщині, в районі Павлограда!» – йдеться в повідомленні.

Окрім того, ще одна група ворожих безпілотників зафіксована у Запорізькій області.

Також загроза БПЛА існує у Вінницькій області.

Пізніше у Повітряних силах також попередили про активність ворожої тактичної авіації над акваторією Азовського моря, у зв’язку із чим є загроза застосування авіаційного озброєння для прифронтових областей.

У моніторингових групах повідомляють, що бойова робота по БпЛА триває, є збиття.

«Одна група шахедів на півдні Вінниччини – курсом на захід. Дві групи шахедів на півночі Миколаївщини рухаються на північ. Група БпЛА на Дніпропетровщині – поблизу Павлограда. Ворожі БпЛА також на Херсонщині, Черкащині. На півдні – активність ворожої тактичної авіації, загроза застосування авіаційного озброєння», — підсумували у Повітряних силах ситуацію станом на 23.18.

Наразі повітряна тривога оголошена у шести областях.

 

Нагадаємо, минулої ночі ППО збила десять із 12 запущених ударних дронів. 

В Україні завершили тестування «окопної РЕБ» для боротьби з дронами

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

«Перша група шахедів на півдні Вінниччини – курсом на захід. Дві групи шахедів на півночі Миколаївщини рухаються на північ. Група БпЛА на Дніпропетровщині – поблизу Павлограда.

Ворожі БпЛА також на Херсонщині, Черкащині. На півдні – активність ворожої тактичної авіації, загроза застосування авіаційного озброєння», — підсумували у Повітряних силах.