Зеленський приїхав на Одещину та провів нараду з військовими: подробиці

Президент України відвідав Одещину та провів нараду щодо оперативної обстановки у регіоні, “зернового коридору” та роботи ППО.

У середу, 29 листопада президент України Володимир Зеленський прибув на Одещину та провів там нараду. Про це Володимир Зеленський повідомляє у Facebook.

Читайте також: Путін не піде на мир з Україною до результатів виборів США у 2024 році, — представник Держдепу

“Сьогодні працюємо на Одещині. Розпочали з доповідей військових і наради щодо захисту регіону. Багато важливих питань. Оперативна обстановка та ведення бойових дій у межах відповідальності ОСУВ “Одеса”. Ситуація в Чорному морі, протимінні заходи та гарантування безпеки “зернового коридору”. Робота ППО Одещини, прикриття Одеси з повітря, інфраструктури “зернового коридору” та наших бригад”, — написав Зеленський.

Президент зазначив, що під час таких відряджень “завжди велика честь – зустрітися з нашими захисниками”. 

Читайте також: Росія почала частіше використовувати касетні бомби у війні проти України, — БР

“Сьогодні поспілкувався з воїнами, які захищають Південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість і самовідданість у захисті нашої держави та людей!”, — додав глава держави. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський cтав мрійником року за версією Politico. Президент України посів 20-те місце у категорії «Мрійники», у списку найвпливовіших людей Європи журналу Politico.