На Закарпатті вибори місцевого “барона” закінчилися вбивством, — ЗМІ

Під час виборів місцевого “барона” на Закарпатті сталася бійка. Внаслідок неї загинув чоловік.

У понеділок, 27 листопада у селі Підвиноградів Берегівського району, що на Закарпатті, сталася масова бійка, під час якої загинув чоловік. Бійка сталася у зв’язку з виборами нового «барона» в місцевому циганському таборі. Про це повідомляє поліція Закарпатської області та Закарпаття онлайн

Читайте також: Мобілізація в Україні: Данілов анонсував зміни, про які оголосять вже днями

Відомо, що поліція Закарпаття по приїзду затримала одного з учасників бійки та негайно припинила порушення громадського порядку. На місці правоохоронці встановили, що внаслідок події було смертельно травмовано одного з учасників.

Відомо, що поліцейські провели першочергові слідчі й розшукові дії та в результаті затримали зловмисника, причетного до нанесення тілесних ушкоджень 40-річному загиблому: підозрюваним є 34-річний місцевий житель. 

“Попередньо відомо, що фігурант наніс чоловікові один удар металевим предметом по голові, що в подальшому призвело до його смерті”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Вночі війська РФ обстріляли Херсон, є поранений

Наразі зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України, його помістять до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі його дії за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, ДСНС назвала загальне число знешкоджених мін. У разі виявлення підозрілого предмета або вибухівки одразу слід подзвонити за номером телефону — 101.