Окупанти активно насаджують російський календар «свят» — ЦНС

В останню неділю листопада, росіяни «відзначають день матері» і намагаються долучити до заходів місцеве населення на ТОТ.

На окупованих півдні та сході України адміністрації загарбників активно виконують розпорядження Кремля щодо насадження російського календаря «свят». Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: У Повітряних силах відповіли, скільки Росія накопичила ракет

«Окупанти максимально намагаються використати нейтральні за змістом заходи для «заспокоєння» населення та створення атмосфери «нормального життя», оскільки, як вони відзначають у своїх «вітаннях», це такі свята, до яких «ніхто не може залишитися байдужим»», — йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Повідомляється, що, незважаючи на те, що привітання максимально нейтральні без згадки про воєнні дії, в них анонсують концерти, на яких, як правило, їхні організатори агітують за «путінську Росію», а у змісті таких виступів «жінкам відводиться виключно завдання народжувати, виховувати «справжніх чоловіків» і щонайменше вникати у «справи державні»».

Також у ЦНС повідомляють, що українці вже 21 місяць опираються російським окупантам і мали змогу переконатися у тому, «яке воно виховання російських матерів».

«Станом на сьогоднішній день майже 325 тисяч окупантів було знищено або ж вони зазнали значних каліцтв, ще більше тих, які отримали каліцтва середнього та легкого ступеня. Це пропорційно з наявними даними про чисельність населення Архангельська чи Бєлгорода. Але ніякого суттєвого виступу їхніх матерів ми не побачили. Навпаки, багато хто з них відправив своїх синів вчиняти злочини на території України», — додають у Центрі.

Раніше Зеленський провів засідання Ставки. На ньому обговорили мобілізацію, демобілізацію, ТЦК, ВЛК, ротацію та строковиків.