“При всій повазі до Залужного”: Зеленський застеріг військових, які хочуть йти в політику

Володимир Зеленський заявив, що військові, які збираються займатися політикою, не повинні «займатися війною».

Президент України  Володимир Зеленський заявив, що військові, які збираються займатися політикою, не повинні «займатися війною». Про це Володимир Зеленський повідомив в інтерв’ю The Sun.

Читайте також: До Києва прибула президента Молдови й разом із Зеленськими вшанувала пам’ять загиблих на Майдані

“Якщо військовий вирішив займатися політикою, це його право, то він повинен йти в політику, і тоді він не може займатися війною. Якщо ви керуєте війною, маючи на увазі, що завтра ви будете займатися політикою або виборами, то на словах і на передовій ви поводитеся як політик, а не як військовий, і я вважаю, що це величезна помилка”, — заявив Зеленський. 

Він зазначив, що солдати можуть проявити непокору, що загрожує єдності України.

“При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів, які перебувають на полі бою, є абсолютне розуміння ієрархії, і це все, і не може бути два, три, чотири, п’ять. Вона одна, відповідно до закону, і під час війни це не може навіть обговорюватися. Це не веде до єдності нації”, — додав президент. 

Читайте також: Маємо бути сильними та єдиними: Зеленський звернувся до українців у День Гідності

Нагадаємо, Валерій Залужний заявив, що війна в Україні зайшла в глухий кут. Головнокомандувач Збройних сил України вважає, що війна в Україні зайшла в глухий кут, адже дві сторони однаково технологічно оснащені й не можуть просуватися далі.