Міністр оборони Німеччини прибув до Києва

Борис Пісторіус прибув до України з неоголошеним візитом, щоб особисто оцінити поточну ситуацію та ефективність підтримки Німеччини.

Зранку, 21 листопада із неоголошеним візитом до України приїхав міністр оборони ФРН Борис Пісторіус. Про це повідомляє Міністерство оборони Німеччини у Twitter.

Читайте також: Зеленський відповів, чи ліквідує Україна Путіна, якщо буде можливість

“Міністр Пісторіус відвідав Україну, щоб особисто оцінити поточну ситуацію та ефективність підтримки Німеччини”, — йдеться у повідомленні. 

За повідомленням кореспондента Bild Юліана Репке, міністр оборони ФРН прибув до української столиці потягом о 5-й ранку.

Під час відвідування меморіального комплексу з нагоди 10-ї річниці Майдану німецький політик заявив, що приїхав, щоб запевнити у своїй підтримці.

Читайте також: Генштаб оновив дані про втрати РФ на 21 листопада

У 10-ту річницю початку проєвропейського повстання на Майдані Пісторіус вшановує загиблих у центрі Києва і заявляє: «Я тут, щоб пообіцяти подальшу підтримку».

Нагадаємо, 20 листопада глава Пентагону прибув до Києва. Ллойд Остін прибув з візитом до України, щоб повідомити, що США продовжують підтримувати Україну.