Кабмін звільнив голову Держспецзв’язку та його заступника

Кабінет міністрів звільнив Юрія Щиголя з посади голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, а також його заступника.

Кабінет міністрів України звільнив Юрія Щиголя з посади голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, а також Віктора Жору — заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.

Читайте також: Російські РЛС вражено у Курській області — ГУР

“Тимчасово покладено виконання обов’язків Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України на Маковського Дмитра Васильовича”, — йдеться у повідомленні. 

Для довідки. Юрій Щиголь — бригадний генерал, кандидат юридичних наук. Щиголь перебував на посаді голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України з 8 липня 2020 року за розпорядженням Кабінету Міністрів України № 822-р.

Читайте також: ССО скоригували HIMARS по командно-штабній машині РФ на Донеччині

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що війна завершиться не так швидко, як нам би хотілося. Президент України поспілкувався з іноземними ЗМІ та повідомив, що війна в країні не закінчиться так швидко, як хотілося, проте не варто опускати рук.