Під Херсоном росіяни обстріляли машину: загинув водій, поранено немовля

Сім’я з двомісячним немовлям поверталася з медичного огляду. 36-річна жінка отримала тяжкі травми, а дитина — поранення середнього ступеня тяжкості. Загинув водій машини — ймовірно, дідусь дитини.

13 листопада опівдні у передмісті Херсона під російський артобстріл потрапив автомобіль, яким сім’я з двомісячним немовлям поверталася з медичного огляду. Водій загинув, жінка та дитина отримали поранення. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Читайте також: У Повітряних силах пояснили, чому тривоги стали довшими

«Ця згоріла купа металолому лише кілька годин назад була автомобілем, яким родина поверталася з медогляду. По дорозі на околиці Херсона по машині вдарила російська артилерія. За мить автівку охопило полумʼя. Постраждали троє людей. 36-річна жінка отримала тяжкі травми, а її двомісячна донечка — поранення середнього ступеня тяжкості. За життя і здоровʼя обох зараз борються лікарі. Загинув водій машини. Ймовірно, це 64-річний дідусь дитини. Його особу встановлює експертиза», — йдеться й повідомленні.

Раніше Зеленський провів засідання Ставки на якому обговорили питання деокупації, фронт, захист Херсонщини та евакуацію українців з Гази.