Дощі та пориви вітру: якою буде погода в Україні 11-12 листопада

Погода на вихідні в Україні 11-12 листопада буде вітряною, проте без похолодань.

Погода на вихідні, 11 та 12 листопада в Україні буде вітряною, проте переважатиме плюсова температура. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Деокупація, воєнний бюджет та захист Херсону: Зеленський збирав Ставку

Так, завтра, 11 листопада в Україні, крім сходу будуть невеликі та помірні дощі, у південних областях місцями значні дощі з грозами. Зранку та вдень в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с, температура вночі 2-8° тепла, вдень 7-12°, у південній частині вночі 9-14°, вдень 13-18°.

У неділю, 12 листопада передбачаються помірні, у північних, центральних, вночі й у південних областях значні дощі, в Карпатах значний мокрий сніг. 

В Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-22 м/с, у південній частині, східних та центральних областях місцями 25 м/с. Температура істотно не зміниться, лише на заході дещо знизиться.

Читайте також: У Повітряних силах пояснили, чому тривоги стали довшими

Синоптики також розповіли, що у понеділок, 13 листопада  переважно без опадів, лише вночі на північному сході країни невеликий дощ, температура вночі 0-7° тепла, вдень на півночі країни 3-8°, на решті території 6-11°, на півдні до 14°.

Нагадаємо, на Закарпатті шили лижні куртки для збірної Росії. У Закарпатській області підприємство займалося пошиттям спортивних костюмів для лижної команди Російської Федерації.