Ізраїль розпочав третій етап війни проти ХАМАС, — Нетаньягу

Прем’єр-міністр Ізраїлю повідомив, що армія країни перейшла до третього етапу війни проти бойовиків ХАМАС.

Армія Ізраїлю перейшла до третього етапу війни проти бойовиків ХАМАС. Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу на засіданні кабінету міністрів.

Читайте також: Росія кидає у «м’ясні атаки» під Авдіївкою незахищену піхоту «Шторм-Z», — ISW

“Ми в розпалі війни. Ми поставили перед собою чітку мету: знищити військовий і режимний потенціал ХАМАСу. Ми робимо це системно. Перш за все, завершено етап гальмування. Другий етап — постійно триваючі атаки з повітря. Третій етап — розширення наземного проникнення в сектор Гази. ЦАХАЛ робить це розміреними, дуже потужними кроками, систематично просуваючись крок за кроком”, — заявив прем’єр-міністр Ізраїлю.

Він повідомив, що Ізраїль активно працює над стримуванням на північному фронті. Водночас армія продовжує зусилля зі звільнення викрадених людей. 

Читайте також: Армія РФ пошкодила ТЕС на Донеччині: люди залишилися без світла та води

“Ця кампанія потребуватиме часу, будуть несподівані перешкоди, будуть труднощі, будуть втрати, будуть і сюрпризи, але врешті я обіцяю вам одне: ХАМАС отримає нокдаун, ХАМАС буде переможений, буде інша Газа”, — заявив Нетаньягу.

Нагадаємо, в Росії заявили про створення нової авіаційної крилатої ракети. В Росії повідомили, що створили крилату ракету великої дальності для винищувача Су-57.