В Ізраїлі та секторі Гази загинуло 25 українців, — МЗС України

В Ізраїлі та секторі Гази внаслідок бойових дій загинуло 25 громадян України.

Наразі відомо, що в Ізраїлі та в секторі Гази внаслідок конфлікту загинуло 25 громадян України. Так, 21 загинула в Ізраїлі, а 4 — у секторі Гази. Про це оприлюднив посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський на пресконференції, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: У розвідці пояснили, про що свідчить зміна командувача РФ на Херсонському напрямку

«З числа загиблих нам відомо про 25 громадян України, які загинули в результаті нападу терористів”, повідомив Бродський.

Він повідомив, що більшість з громадян мали подвійне громадянство, і їхні сімʼї знаходилися в Ізраїлі. 

Він додав, що з приводу двох загиблих громадян зверталися, щоб поховати в Україні. Більшість людей буде похована в Ізраїлі, адже там проживають їхні сімʼї.

Також повідомляється, що речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в коментарі виданню повідомив, що українська сторона підтверджує загибель в Ізраїлі 21 українця.

Читайте також: РФ намагалася відновити втрачені позиції біля Кліщіївки, — Генштаб

“МЗС України підтверджує загибель в Ізраїлі 21 українця. Одна людина вважається зниклою безвісти. У секторі Гази — четверо загиблих, серед яких троє дітей, і шестеро поранених”, — повідомив речник.

Нагадаємо, Ізраїль почав бої проти ХАМАС у підземних тунелях Гази. Армія Ізраїлю атакували бойовиків ХАМАС у розгалуженій мережі тунелів під палестинським анклавом Газа.