Вранці війська РФ двічі обстріляли Авдіївку

В Авдіївці проживає 1601 особа, евакуація з міста триває, повідомив керівник Авдіївської міської військової адміністрації.

Вранці в четвер, 19 жовтня, російські війська здійснили два масовані обстріли Авдіївки Донецької області. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш

Читайте також: У Раді відповіли, чи потрібно Україні посилювати мобілізацію

«По громаді були хаотичні прильоти — старою і центральною частиною міста. На ранок вони завелися: вже два масовані обстріли сталися вранці. Перший — з 6:05 приблизно до 6:45. Другий — рівно з 7, вони масовано ударили по старій частині. міста зі ствольною артилерією та Градами. Приблизно 30 хвилин тривав обстріл», — сказав Барабаш.

Повідомляється, що інформації про постраждалих чи загиблих не надходило.

Він також повідомив, що в Авдіївці проживає 1601 особа, евакуація з міста продовжується, і він сподівається, що якнайбільше людей зважиться на евакуацію напередодні зимового періоду.

«Вчора ми вивезли чотирьох осіб, позавчора – дев’ять», — зазначив Барабаш.

На даний момент у місті є резерви харчових продуктів, предметів гігієни та медикаментів, але світла, води, газу та тепла немає.

Раніше Зеленський зробив заяву після засідання Ставки. Українські війська мають результат в просуванні вперед. Це ключові новини нашої держави, підкреслив президент.