Вночі РФ атакувала 3 області дронами та ракетами: є постраждалі та влучання

В ніч на 16 жовтня Росія атакувала дронами та ракетами три області України.

В ніч на 16 жовтня Росія атакувала Україну ракетами та дронами-камікадзе. Внаслідок атаки у кількох областях країни працювала ППО, також зафіксовано влучання та є постраждалі. 

Читайте також: Ізраїль атакував об’єкти Хезболли у Лівані

Так, вночі ворог атакував Кіровоградську область. Внаслідок атаки є влучання. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. 

“Всю ніч ворог тероризував Кіровоградщину ракетами і дронами. Працювало ППО. Є збиття, на жаль є й влучання”,  йдеться у повідомленні. 

Райкович додав, що одну людину доставлено в лікарню. Руйнувань цивільної інфраструктури немає.

Не спокійною була ніч й на Хмельниччині. Так ворог атакував область “Шахідами”. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Читайте також: 820 окупантів, літак та гелікоптер: Генштаб оновив втрати армії РФ

“Цієї ночі ворог атакував Хмельниччину «Шахедами». В області активно працювали сили ППО. Руйнувань та постраждалих немає”, — повідомив Тюрін.

Росія вночі ракетами та БПЛА Полтавщині. Внаслідок атаки постраждало 3 людей, серед них дитина. Про ситуацію в регіоні повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін. 

“Вночі ворог атакував Полтавщину ракетами та БпЛА. У Миргородському районі було чутно звуки вибухів. На щастя, влучань в цивільну чи критичну інфраструктуру немає. Проте уламки ракети пошкодили кілька приватних будинків. За попередньою інформацією постраждало троє людей, серед них одна десятирічна дитина. Всі доставлені до лікарні. Загиблих немає”, — написав Пронін. 

Читайте також: В ГУР пояснили, чому в РФ не оголошують масову мобілізацію

Нагадаємо, сили ППО збили дві ракети і 11 Шахедів. Загалом ворог запустив по Україні балістичну ракету Іскандер М, п’ять Х-59 та 12 ударних безпілотників.