Кількість загиблих у селі Гроза збільшилася до 53 осіб

Внаслідок ракетної атаки по селу Гроза кількість жертв збільшилася до 53. Число загиблих може збільшитися ще.

Внаслідок ракетного удару РФ по селу Грозі, що на Харківщині кількість жертв збільшилася до 53. Число загиблих може збільшитися ще, адже на місці події знайшли неідентифіковані частини тіл. Про це повідомив начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов під час брифінгу.

Читайте також: Білий дім хоче об’єднати пакет допомоги для України та Ізраїля, — ЗМІ

“Станом на сьогодні у нас збільшилася кількість загиблих в результаті ракетного удару в селі Гроза з 51 жертви до 53. А враховуючи ще неідентифіковані частини тіла жертв та заяви про безвісти зниклих осіб — остаточна кількість на жаль може ще збільшитися”, — повідомив він.

Болвінов додав, що правоохоронці отримали 22 заяви про зниклих безвісти.

“Всі заяви були відпрацьовані. Чотири заяви не підтвердилися, бо ми знайшли людей: 13 ми ідентифікували серед трупів, 5 нині зниклі безвісти», — додав він.

Начальник Слідчого управління поліції додав, що поліція збирає рештки тіл. Вже було досліджено рештки 135 тіл й правоохоронці продовжують дослідження. 

Читайте також: У Росії не оголошуватимуть мобілізацію до президентських виборів, — БР

Нагадаємо, 5 жовтня Росія вдарила по кафе-магазину на Харківщині: 49 загиблих та 7 поранених. Росія вбила 49 осіб атакуючи село Гроза Куп’янського району на Харківщині.

Згодом повідомляли, що з’явилося відео наслідків російського удару. Внаслідок російського удару по селу Гроза на Харківщині кількість жертв зросла до 51. У прокуратурі показали відео наслідків.