Дрони СБУ знову влаштували “блекаут” у Курській області, — ЗМІ

Дрони СБУ залишили без світла військові об’єкти у Курській області, що в Росії.

В ніч на 5 жовтня дрони СБУ атакували військові об’єкти окупантів у Курській області, що в Росії. Про це повідомляє Українська правда з коментарями у спецслужбі. 

Читайте також: Взимку буде багато атак — Зеленський

Повідомляється, що військові об’єкти РФ були підключені до електропідстанції у населених пунктах Суджа, Любімовка та Глушково Курської області.

“Як наслідок – російські військові починають активно переймати минулорічний досвід українців, коли електроенергії не було по кілька діб. Це вже не перший блекаут у Курській області від СБУ. Попередній був 29, а до цього — 26 вересня. Тоді також уразили електропідстанції, від яких живилися важливі військові об‘єкти росіян. Загалом, Служба безпеки організувала вже 7 подібних атак на ворожу інфраструктуру”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Верховній Раді пропонують дозволити служити деяким пенсіонерам

Раніше, 26 вересня СБУ влаштувала “блекаут” у Курській області. Кілька населених пунктів у Курській області залишилися без світла внаслідок скидання з дрона вибухового пристрою на електропідстанцію.

Нагадаємо, російські вчителі привітали Путіна з днем народження портретами Бандери. Російські вчителі у Калузі привітали Путіна з днем народження тримаючи в руках портрети Степана Бандери.