Стрілянина у Дніпрі: супутниця загиблого також була п’яною

Правоохоронці повідомили, що слідчі підтвердили факт того, що і жінка і чоловік з автомобіля були під впливом алкоголю.

Під час стрілянини, яка відбулася у Дніпрі з цивільними та патрульними, було виявлено, що чоловік та жінка, які перебували в авто були під впливом алкоголю. Про це повідомила радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян у коментарі Українській правді

Читайте також: Зеленський прибув з візитом до Іспанії: подробиці

“Стосовно загиблого чоловіка слідство ще не надало відповідну довідку про вміст алкоголю в його крові, тривають комплексні експертизи. Водночас слідчі допитали цивільну дружину і дітей загиблого, які показали, що напередодні він вживав алкоголь і сів за кермо напідпитку. Тобто слідство має безпосередні свідчення”, — повідомила вона. 

Сапьян додала, що цивільна жінка — дружина загиблого, яка знаходилася на водійському сидінні під час зупинки авто патрульними, також мала алкоголь у крові. 

“Слідчі довідкою підтвердили, що в її крові також був алкоголь – 0,33 проміле”, — додала вона. 

Сапьян також повідомила, що наразі підозрюваний патрульний провину не визнає, проте співпрацює зі слідством і погодився на слідчий експеримент, щоб відтворити всі події того дня.  Він і його напарниця (наразі відсторонені від служби) дають покази.

Читайте також: РФ перекидає кораблі Чорноморського флоту з Криму до Новоросійська — подробиці

Нагадаємо, смертельна стрілянина у Дніпрі: відкрито справу за посягання на життя поліцейських. Після смертельної стрілянини у Дніпрі було порушено справу за посягання на життя поліцейських.

Раніше публікували відео з місця події та коментарі поліції. Внаслідок сутички з поліцейськими у Дніпрі загинув чоловік. Поліція надала коментарі з цього приводу.