Данілов висміяв ядерні погрози РФ: «Це — країна шаманів, був повний місяць»

На думку Данилова, за ядерні погрози з боку країни-терориста РФ мають відповідати ті країни, які в 90-х роках віддали їй цю зброю.

Секретар РНБО України Олексій Данилов вважає, що не слід зважати на ядерні загрози РФ. Про це він заявив в ефірі каналу «Ми – Україна».

Читайте також: «Звідки ви знаєте, де мої діти?»: Данілов заявив, що його сини служать в ЗСУ

«Росія — це країна шаманів, був повний місяць. Вони вважають, якщо повний місяць, то будуть відбуватися ті чи інші події. Дивна країна, тому я вважаю, що на це не треба звертати увагу. Нам своє роботи, нам звільняти свою країну, тому вони будуть лякати», — прокоментував він.

Також він згоден із заявою Зеленського, який раніше заявляв, щоРФ вдається до ядерного шантажу, коли відчуває свою слабкість.

«Вони — у розпачі. Вони не знають, що їм робити. Має рацію наш президент, коли він каже, що ядерний шантаж — це єдине, що у них лишається. Але навряд чи Китай дозволить Росії розкидатися ядерними бомбами, бо це буде торкатися не лише РФ, а так само інших ядерних країн. А тут є певні зобов’язання», — зазначив він. 

На думку Данилова, за ядерні погрози з боку країни-терориста РФ мають відповідати ті країни, які в 90-х роках віддали їй цю зброю.

«Ті країни, які надали РФ ядерну зброю, саме зараз вони мають подумати, що із цим робити. Бо це спільна відповідальність. Ті країни, які 1991, 1994 ухвалювали рішення, що Росію потрібно озброїти ядерною зброєю. Це треба говорити, не треба це замовчувати», — підсумував посадовець.

Раніше Зеленський провів нараду з Будановим. На нараді присутні заслухали звіти розвідок і поточні результати діяльності нашої контррозвідки – СБУ. А також звіт міністра внутрішніх справ зокрема щодо ліквідації наслідків нічних обстрілів.