Бійці Легіону “Свобода Росії” показали відео з чергового рейду у Білгородську область

Повстанці з Легіону «Свобода Росії» показали подробиці зі свого чергового рейду на територію Росії у Білгородську область.

Російські повстанці з Легіону «Свобода Росії» показали подробиці зі свого чергового рейду на територію Росії у Білгородську область. Про це повідомляє Легіон “Свобода Росії” у Telegram.

Читайте також: У Верховній Раді пропонують дозволити служити деяким пенсіонерам

Повстанці показали відео звіт бою у Білгородській області зазначили, що всі поставлені задачі було виконано.

“Штурмгрупи 1-ї та 2-ї рот 1-го ОМБ Легіону напередодні провели тактичну операцію на Білгородщині. Усі поставлені завдання — виконані, всі Легіонери повернулися живі та здорові. Сподобалося, прийдемо ще”, — йдеться у повідомленні. 

Для довідки. Легіон “Свобода Росії” — російський легіон Збройних сил України, сформований у березні 2022 року для захисту України від російського вторгнення під час російсько-української війни. Входить до Інтернаціонального легіону ТРО України.  

Читайте також: СБУ затримала «смотрящого» за Вінницькою областю

Нагадаємо, українські військові ефективно знищили САУ окупантів. В українських військових вийшов ідеальний по точності та ефективності удар: на позицію якраз привезли боєкомплект для артилерійської установки, який також був знищений.