Буданов відреагував на напад бійців Kraken на поліцейських у Харкові

Начальник ГУР відреагував на інцидент щодо нападу бійців Kraken на поліцейський, які перебували на блокпості у Харкові.

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов відреагував на напад бійців Kraken на поліцейських на блокпості у Харкові й заявив, що таке поведінка є неприпустимою. Про це Кирило Буданов повідомив у коментарі Бабелю

Читайте також: У Красноярському краї знову сталася масштабна пожежа: горіло підприємство

“Моя думка щодо інциденту на блокпості в Харкові дуже проста: усі представники силових структур повинні керуватися законами та присягою. Знати і поважати права та обовʼязки кожного, хто виконує свої службові обовʼязки — це аксіома”, — відповів Буданов. 

Він зазначив, що розвідники та поліцейські є невідʼємними складовими Сил безпеки та оборони України й у всіх один ворог — Росія. 

“Лише наша наполеглива спільна робота здатна забезпечити успіх у важкій боротьбі за свободу української нації. Звісно, такі історії, як у Харкові, жодної користі не несуть. Тому в цілому я вкрай негативно оцінюю цей неприємний інцидент, такі випадки неприпустимі”, — додав він.  

Буданов зазначив, що конфронтація між своїми — це шлях у прірву, наголосивши, що Україна — цивілізована держава, де діє сила права, яка чітко регламентує, хто, чим і як має займатися.

Читайте також: У МОЗ пропонують замість інвалідності впровадити оцінку втрати функціональності, — Ляшко

Нагадаємо, 1 жовтня у мережі з’явилось відео, на якому видно, ймовірно, бійців Kraken, які з автоматами нападають на поліцейських на блокпості у Харкові. 

Раніше повідомляли, що армія РФ завдала ракетного удару по селищу на Харківщині. Атаку на населений пункт Печеніги, попередньо з ЗРК С-300, було здійснено вночі. Пошкоджено два будинки, сталися пожежі.