Пропагандистка Симоньян запропонувала влаштувати ядерний вибух над Сибіром

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян запропонувала росіянам влаштувати ядерний вибух над Сибіром.

Кремлівська пропагандистка Маргарита Симоньян запропонувала росіянам влаштувати ядерний вибух над Сибіром. Відео з пропагандисткою Симоньян з’явилося у соцмережах

Читайте також: Олещук показав роботу ППО у двох областях під час нічної атаки РФ

“Якщо зробити в сотнях кілометрів, на нашій же території, де-небудь над Сибіром, термоядерний вибух, наприклад… Ядерний вибух. То нічого не буде на землі. Нічого такого страшного. Ні ядерної зими, якої всі бояться, ні жахливої радіації, яка вб’є всіх навколо, а кого не вб’є, ті помруть протягом 10 років від онкології — цього нічого не буде”, — запевнила Симоньян росіян.

Вона зазначила, що від вибуху Росія повернеться назад у 1993 рік. 

“Що буде? Буде виведено з ладу всю радіоелектроніку, всю цифру, всі супутники. Ось ця камера, на яку мене зараз знімають, ось цей телефон, який поруч зі мною лежить. Усе. Ми повернемося з вами в рік, так, який-небудь 93-й. Я не бачу жодного результату, крім такого”, — додала пропагандистка.

Читайте також: «Це просто м’ясо». Окупанти використовують Шторм Z як сталінські штрафбати – Reuters

Нагадаємо, пропагандисти РФ в ефірі показали польське місто Ельблонг видавши його за Калінінград. Російський пропагандистський канал показав сюжет про “розвиток Калінінграда, проте продемонстрував кадри з польського міста Ельблонг.