На Дніпропетровщині довічне ув’язнення отримав гвалтівник 8-річної дівчинки

У Дніпропетровській області до довічного ув’язнення засуджено 36-річного чоловіка, який зґвалтував 8-річну дівчинку.

У Дніпропетровській області до довічного ув’язнення засуджено 36-річного чоловіка, який зґвалтував 8-річну дівчинку. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Читайте також: Данілов показав таємну карту наступу Росії у перші дні війни

“Прокурори у суді довели, що у вересні 2022 року 36-річний чоловік помітив у дворі багатоповерхового будинку двох малолітніх дітей, які поверталися додому. Зайшовши з ними до під’їзду, він представився лікарем та потрапив з дітьми до їхньої квартири. Пересвідчившись, що в квартирі немає дорослих, чоловік попросив 7-річного хлопчика почекати в іншій кімнаті, а сам зґвалтував 8-річну дівчинку, спричинивши їй тяжкі тілесні ушкодження”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели обшук за місцем мешкання засудженого та вилучили корпус ручної оборонної осколкової гранати та запал.

Зазначається, що чоловік раніше вже був неодноразово засуджений за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх.

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Кам’янської окружної прокуратури суд визнав винним місцевого мешканця у зґвалтуванні малолітньої дитини та незаконному придбанні, зберіганні вибухової речовини і боєприпасів (ч. 6 ст. 152, ч. 1 ст. 263 КК України).

На Дніпропетровщині довічне ув'язнення отримав гвалтівник 8-річної дівчинки / t.me/pgo_gov_ua

На Дніпропетровщині довічне ув’язнення отримав гвалтівник 8-річної дівчинки / t.me/pgo_gov_ua

Нагадаємо, посадовиця на Львівщині намагалася з’їсти хабар при затриманні. Заступниця голови лікарської комісії на Львівщині намагалася з’їсти хабар, який вимагала у військовослужбовця.