В ОП пояснили повернення “вагнерівців” на Бахмутський напрямок

Михайло Подоляк пояснив повернення “вагнерівців” на Бахмутський напрямок.

Повернення найманців ПВК “Вагнер” на Бахмутський напрямок пов’язана із закриттям “дірок” у втратах армії Росії. Про це радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив у Telegram.

Читайте також: Українські військові показали, як евакуювали пораненого під Бахмутом

“Щодо “повернення ПВК “Вагнер” на Бахмутський напрямок”. Запам’ятайте: жодної ПВК “Вагнер” більше не існує. Вона закінчилася разом із ліквідацією Пригожина та Уткіна, рейдерством структури групою Шойгу – Герасимова та зачищенням керівного складу організації”, — написав він. 

Подоляк додав, що сьогодні існують лише колишні бойовики терористичного угруповання, які поїхали: в Африку, цивільно-кримінальне життя регіонів Росії – або підписали контракт з МО РФ і “погодилися зіграти останній акорд, ненадовго заткнувши собою російську діру на Бахмутському напрямку”. 

Читайте також: Суддю на Київщині викрили на хабарі

Він додав, що “медійний” ефект від події більший за її реальне значення. Основною метою цього є намагання перекрити новини про звільнення Кліщіївки та Андріївки українською армією та знищення основних боєздатних російських формувань на цьому напрямку. 

Нагадаємо, у ЗСУ підтвердили повернення “вагнерівців” під Бахмут. Українські військові підтвердили повернення найманців ПВК “Вагнер” на позиції під Бахмут.