СБУ влаштувала “блекаут” у Курській області, — джерела

Кілька населених пунктів у Курській області залишилися без світла внаслідок скидання з дрона вибухового пристрою на електропідстанцію.

Внаслідок скидання вибухового пристрою з дрона на електричну підстанцію у Курській області, що в Росії, низка населених пунктів залишились без світла. Про це повідомляє LIGA.net посилаючись на джерела в СБУ. 

Читайте також: На Полтавщині стався вибух на газопроводі: подробиці

Повідомляється, що саме дрон СБУ скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію у селі Снагость Курської області, в результаті чого без світла залишилися сім населених пунктів.

“Росіяни мають розуміти – якщо вони збираються і далі атакувати українські об’єкти енергетики, то будуть отримувати на це жорстку відповідь. Наші ресурси дозволяють це зробити”, — повідомило джерело в СБУ. 

Нагадаємо, зранку 26 вересня губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що у селі Снагость Коренівського району український безпілотник скинув вибуховий пристрій на електричну підстанцію.

Читайте також: Україна може отримати додаткові танки Abrams — ЗМІ

Раніше командувач Повітряних сил показав, як збивають «шахеди».  Микола Олещук показав бойову роботу підрозділів Повітряних Сил по ворожих ударних БпЛА 26 вересня 2023 року.