Берислав зазнав бомбового удару, є жертви

Окупанти скинули чотири авіабомби. Одна з них влучила по будівлі житлово-експлуатаційної контори.

Російські агресори завдали бомбового удару по місту Берислав у Херсонській області. Є жертви серед мирного населення. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Читайте також: У ЗСУ підтвердили атаку по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі

«Вранці російська авіація атакувала Берислав. Окупанти скинули на місто чотири авіабомби. Одна з них потрапила по будівлі житлово-експлуатаційної контори. Зараз відомо про одного загиблого та кількох травмованих», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що ще одна авіабомба знищила житловий будинок. Інформація уточнюється. Також стало відомо, що минулої доби росіяни здійснили 87 обстрілів по Херсонській області, випустивши 497 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації. Двоє людей загинули, ще 11 — отримали поранення.

Окупанти потрапили у житлові квартали населених пунктів, територію та будівлі медичного та навчального закладу, церкву, об’єкт критичної інфраструктури у Бериславському районі, територію та спорудження заводів у Херсоні.

Раніше Шмигаль заявив, що Росія вже почала енергетичний терор по Україні. Він зазначив, що атаки РФ триватимуть, проте побудований захист, а саме протиповітряна оборони, а також спеціальні конструкції.