Кім Чен Ин наказав “зміцнювати співпрацю” з Росією, — Yonhap

Лідер КНДР наголосив на необхідності “зміцнення тісних контактів і співпраці між відповідними галузями” з Росією.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин провів засідання політбюро з високопосадовцями, щоб обговорити результати своєї останньої зустрічі на вищому рівні з президентом Росії Володимиром Путіним і закликав до ретельних подальших заходів. Про це повідомляє Yonhap.

Читайте також: У британській розвідці пояснили посилення атак в глибокому тилу України та Росії

На саміті засіданні політбюро Кім наголосив на необхідності «зміцнення тісних контактів і співпраці між відповідними галузями двох країн для розширення і розвитку співробітництва в кожній сфері всебічним чином».

Потім він закликав до активної реалізації “”конструктивних заходів” для подальшого поглиблення двосторонніх зв’язків у всіх сферах і виведення їх на новий високий рівень”.

Читайте також: ЗСУ звільнять Бахмут та ще два міста, — Зеленський

Представляючи доповідь на засіданні, Кім Сон Нам, директор департаменту комітету, заявив, що нещодавній візит вивів північнокорейсько-російські відносини на «новий стратегічний рівень у відповідь на вимогу нової епохи і приніс радикальні зміни у світовій геополітичній ситуації».

Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що поїде у жовтні до Китаю. Президент Росії планує відвідати Китай у жовтні для участі у форумі «Один пояс — один шлях».