Бачите, як сьогодні бомблять Росію: Лукашенко думає, як протистояти атакам на РФ

Олександр Лукашенко почав думати, як протистояти атакам БПЛА й що для “протистояння” потрібні «сотні мільйонів рублів».

Президент Білорусі Олександр Лукашенко почав думати, як протистояти атакам БПЛА на територію РФ й що для “протистояння” потрібні «сотні мільйонів рублів». Про це Лукашенко заявив на пленарному засіданні республіканського семінару-наради про розвиток тваринництва. Про це повідомляє Белта.

Читайте також: Росія вже почала енергетичний терор по Україні, — Шмигаль

“А бачите, як сьогодні бомблять Росію? Бачите, безпілотники літають туди-сюди. Найважче, нове питання. Ось ці вагнерівці сидять у мене зараз і кожному розповідають, як іде ця війна”, — заявив Лукашенко. 

Він зазначив, що думає над тим, “як цьому протистояти”. 

“Я думаю: як цьому протистояти? Ось такий є варіант, такий, такий. А це коштує сотні мільйонів рублів. Ось я і думаю: меліорацію проводити, обробляти, нові землі вводити (ви зараз не можете обробити те, що є) або боротися з цими безпілотниками. Страшна зброя. Ось із Путіним обговорювали. Але це шалені гроші! Але життя ж дорожче”, — додав він. 

Читайте також: Кримський міст у диму: рух перекрито

Нагадаємо, окупанти заявили про удар по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі. У тимчасово окупованому Севастополі чутно вибухи. Окупанти повідомляють про атаку на штаб Чорноморського флоту РФ.