У Севастополі повідомляють про приліт по військовій частині (фото, відео)

На околицях тимчасово окупованого Севастополя, що в Криму було чутно вибухи. На місці вибухів зійнявся густий дим.

Сьогодні, 20 вересня на околицях тимчасово окупованого Севастополя, що в Криму було чутно вибухи. На місці вибухів зійнявся густий дим. Місцеві мешканці чули вибухи в районі Інкермана, а також аеродромів Бельбек і Кача, у самому Сімферополі, а також в районі села Верхньосадове. Про це повідомляє Telegram-канал Крымский ветер.

Канал опублікував відео ракети, яка летіла під Сімферополем. 

Згодом паблік повідомив про приліт по російській військовій частині в районі села Верхньосадове під Севастополем. Згодом над місцем удару піднявся густий дим. 

Telegram-канал також повідомив, що у бік Верхньосадового із Севастополя проїхала колона машин швидкої допомоги, а також поліція і пожежники.

Про атаку на Севастополь повідомив окупаційний “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв. Він написав, що у Верхньосадовому і в Качі за попередніми даними впали нібито збиті БПЛА. 

“Постраждалих немає. Є невелике загоряння трави у Верхньосадовому. У Качі безпілотник упав на території виноградників. Теж горить трава. Усі оперативні служби виїхали на місце”, — повідомив він.

Згодом Развожаєв уточнив, що окупанти нібито відбили ракетну атаку на Севастополь.

Нагадаємо, у ГУР повідомили, що диверсанти підірвали два літаки та гелікоптер під Москвою. Невідомі диверсанти підірвали два літаки та гелікоптер на аеродромі, який знаходиться за 31 км від Москви.