Сили ППО знищили 36 із 43 випущених Росією ракет, — Повітряні сили

Під час нічної ракетної атаки Росія випустила по Україні 43 ракети. Українські військові знищили 36 ворожих цілей.

В ніч на 21 вересня, близько 03:40 ранку, російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Росія випустила по Україні 43 крилаті ракети, сили ППО знищили 36. Про це повідомляють у Повітряних силах ЗСУ.

Читайте також: Ракетна атака РФ по Києву: є руйнування та постраждалі (фото)

Повідомляється, що Росія випустила 43 крилаті ракети із 10 літаків стратегічної авіації Т-95мс з району західніше Енгельса.

“Ракети запускали у декілька хвиль. В повітряний простір України вони входили з різних напрямків, постійно змінюючи курс по маршруту. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО Сил оборони знищено 36 крилатих ракет”, — йдеться у повідомленні. 

До відбиття удару застосовано зенітні ракетні війська, винищувальну авіацію, Повітряних Сил, підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України та інші засоби.

Читайте також: ООН працює над відновленням «зернової угоди» — Гутерреш

У ЗСУ додали, що близько 06:00 ранку Росія завдала удару зенітними керованими ракетами С-300 по Харкову. Наразі там працюють відповідні служби. 

Нагадаємо, ракетна атака по Україні: в ОВА розповіли про наслідки в областях. Внаслідок ракетної атаки Росії зранку 21 вересня у багатьох областях України було зафіксовано падіння уламків, пожежі та постраждалі.