Морили голодом та били чоловіка: у Самборі затримано двох співробітників ТЦК

Правоохоронці затримали двох співробітників ТЦК, які морили голодом та били чоловіка, аби той добровільно пройшов військово-лікарську комісію.

Правоохоронці затримали заступника начальника одного з відділів Самбірського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки та військовослужбовця-водія цього відділу, причетних до побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату. Про це повідомляє ДБР.

Читайте також: У Росії впав винищувач Су-34

“19 вересня військовослужбовець-водій побив громадянина, погрожуючи йому зброєю. Він бив чоловіка руками та ногами по тілу та обличчю. Відповідне відео було поширено мережею Інтернет у цей же день”, —  йдеться у повідомленні. 

Співробітники ТЦК утримували потерпілого у приміщенні військкомату з 12 вересня 2023 року. Вони морили його голодом, били та знущалися аби він добровільно пройшов військово-лікарську комісію.

Співробітники ДБР негайно розпочали розслідування цього інциденту у межах відкритого кримінального провадження. Працівники ДБР на місці події продовжують вивчати всі обставини інциденту.

Правоохоронці затримали двох співробітників ТЦК, які морили голодом та били чоловіка / dbr.gov.ua

Правоохоронці затримали двох співробітників ТЦК, які морили голодом та били чоловіка / dbr.gov.ua

Читайте також: У британській розвідці назвали причину послаблення оборони РФ навколо Бахмута

Вирішується питання повідомлення їм про підозру у незаконному позбавленні волі, катуванні та перевищенні військовою особою службових повноважень (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 5 ст. 426-1 КК України).

Нагадаємо, у Львівському ТЦК відреагували на відео з побиттям чоловіка на зупинці.У Львівському ТЦК відреагували на побиття чоловіка працівниками військкомату на вулиці Львова.