Росія вночі атакувала Львівщину “Шахедами”: рятувальники досі гасять пожежу

Голова Львівської ОВА та ДСНС розповіли подробиці нічної атаки “Шахедів” РФ на Львівщині. Наразі рятувальники досі гасять пожежу.

У ніч на 19 вересня Росія атакувала “Шахедами” Львівську область. У напрямку Львівщини летіло 18 дронів, 15 з них збили сили ПВК “Захід”. Внаслідок атаки є 3 влучання у промислові склади у Львові, а також один постраждалий. Про це повідомив голова Львівської ОВА у Telegram

Читайте також: Зеленський прокоментував Радбез ООН за участю Лаврова

Повітряна тривога на Львівщині почалася о 03:40 і тривала майже 2,5 години. Повідомляється, що 7 дронів було збито безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. 

“Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області”, — повідомив Козицький. 

Голова ОВА зазначив, що атака дронів обійшлася без загиблих, проте є один постраждалий — 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.

“Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали”, — додав він. 

Читайте також: У Білому домі пояснили, на якій стадії рішення про передачу Україні ATACMS

У ДСНС повідомили, що внаслідок атаки виникла пожежа 3-х складських будівель. 

“Львів. Чергова ворожа атака: рятувальники ліквідовують наслідки. Близько 5 ранку російські безпілотники атакували місто. В результаті  виникла пожежа 3-х складських будівель на площі 9 тис. 450 кв.м”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, Росія вночі по Україні запустила 30 “Шахедів” та “Іскандер-М”: скільки збили ППО. Росія вночі запустила по Україні 30 “Шахедів” та ракету “Іскандер-М”. Сили ППО знищили 27 БПЛА.