Окупанти звозять на ТОТ своїх робітників — ЦНС

На тимчасово окупованих територіях України у росіян спостерігається величезний дефіцит робочих на ринку праці.

Щоб компенсувати нехватку робочої сили на тимчасово окупованих територіях, росіяни зв’язуються в зайняті області своїх робочих. Про це повідомляє Центр національного співпротивлення.

Читайте також: У Румунії знайшли уламки дрона після атаки РФ на Одещину 13 вересня

«Після захоплення регіонів більшість населення виїхало з ВОТ, а значна кількість залишилися місцевих принципіально не співпрацює з врагом. Слідом за цим росіяни вимагають тратити додаткові ресурси і вивозити гастролеров з Російської Федерації», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що робочі з РФ платять більшу зарплату, щоб заставити їх виїхати в чужу країну на окуповані землі.

«На тимчасово окупованих територіях Запоріжжя враг завезли працівників з Архангельська для роботи на зайнятих підприємствах, зокрема, ремонту техніки», — сказали в ЦНС.

Також зв’язаних людей росіяне використовують і для пропагандистських заходів, зокрема, масовки на «торжествах» або під час псевдоголосованих на «виборах». А також пропонують затирати українську символіку, яка весь час з’являється на території ТОТ.

Раніше Зеленський заявив, що тиск на Росію дає результат, проте має бути єдність. Хоч Україні змогла об’єднати світ навколо себе, проте наразі найкращим майданчиком для об’єднання світу є ООН, яка в деяких рішеннях не об’єднується.