У Чернівцях затримали підприємця, який намагався підкупити офіцера СБУ

Для «вирішення питання» підприємець запропонував 5000 доларів співробітнику місцевого підрозділу спецслужби України.

Головне управління внутрішньої безпеки СБУ затримало у Чернівцях керівника будівельного підприємства, яке намагалося дати хабар співробітнику Служби безпеки. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Читайте також: У ЗСУ пояснили, що означає військовий облік для жінок у жовтні

У СБУ повідомили, що компанія фігуранта виконувала підрядні роботи на території однієї із військових частин регіону. Щоб потрапити на режимний об’єкт, будівельники мали проходити відповідні перевірки, за які відповідає СБУ. Однак, підрядник захотів зробити для своїх робітників «вільний» доступ на територію військової частини без проведення перевірочних заходів.

Також повідомляється, що для вирішення питання підприємець запропонував $5000 співробітнику місцевого підрозділу української спецслужби. За фактом отримання пропозиції офіцер Служби безпеки одразу доповів своєму керівництву.

Раніше Зеленський відвідав бойові бригади на Бахмутському напрямку. Президент побував у розташуванні 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу та 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.