Війська РФ ударили по Одрадокам’янці на Херсонщині, є загиблий і поранені

Односельці відвезли до лікарні 50-річного пораненого в критичному стані. Медики намагалися врятувати життя чоловіка, але травми виявилися надто тяжкими.

7 вересня вранці російська армія двічі атакувала Одрадокамʼянку на Херсонщині, постраждали троє місцевих жителів, один з яких помер від поранень. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Читайте також: У Міноборони Румунії визнали падіння уламків дронів РФ на території країни

«Близько 9:40 по населеному пункту вдарила ворожа артилерія. Під обстріл потрапив 50-річний чоловік. Односельці доставили його до лікарні в критичному стані. Медики намагалися врятувати життя пораненого, але травми виявилися надто тяжкими. На жаль, від отриманих поранень чоловік помер», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за 20 хвилин російські терористи знову атакували село.

«Цього разу вибуховий предмет скинули з безпілотника. Травми середнього ступеня тяжкості отримали двоє чоловіків – 58 та 46 років. Зараз вони перебувають у лікарні», — пише голова ОВА.

Раніше Зеленський відвідав бойові бригади на Бахмутському напрямку. Президент побував у розташуванні 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу та 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.